Zomerweekend Borduren

03/24/2023 02:00  to   03/25/2023 08:30

Oldeberkoop, Netherlands

Ticket  Price  Amount

Twee dagen lang borduren

spelen en experimenteren met steken en garens met borduurtopper Mariet Rankenberg


Borduren staat hernieuwd in de belangstelling. Ontdek de mogelijkheden van de oude technieken en pas ze toe op een eigentijdse manier met materialen van nu. Experimenteer met technieken, materialen en vormgeving, zowel met de hand als met de machine.  

Soms kom je (op het wereldwijde web) een werkstuk of techniek tegen waarvan je denkt: daar wil ik iets mee. Niet precies hetzelfde doen maar er één of een serie interpretaties van maken op míjn manier. 

Zo’n interpretatie of vertaling uitwerken, is telkens weer een experiment. Lukt het me? Vind ik het wat? Past die techniek bij mij? Wil je van docent Mariet Rankenberg leren hoe je zo’n eigen experiment in (vrij) borduren kunt oppakken en uitwerken, op 24 en 25 maart 2022 kan dat bij Hawar. Ontdek er de mogelijkheden van oude technieken en pas ze toe op een eigentijdse manier met materialen van nu. Kortom twee dagen spelen en uitproberen met steken, kleuren en materialen…


De dagen beginnen om 10 uur en lopen door tot ongeveer 16.00 uur. 

Voor koffie, thee en water wordt natuurlijk gezorgd en onze kok Paco zal zijn heerlijke lunch op tafel zetten. 

 


Share this event

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

We'll take good care of you

Harm schept de soep opThere will always be fresh fruit, water, tea and coffee on the table during our workshops and masterclasses. When lunchtime comes we serve an excellent lunch with soup, bread, salad and products from the area of Oldeberkoop.