Vormgeving en ontwerpen - Textuur en Structuur

10/22/2021 01:00  to   11/19/2021 07:30

Oldeberkoop, Netherlands

Ticket  Price  AmountTextuur en Structuur

In deze module experimenteer je met technieken waarmee je stoffen manipuleert en bewerkt. Zo duik je dieper in de mogelijkheden van technieken en materialen en de combinaties van beide bij je vormgeving. Je wordt uitgedaagd om nieuwe wegen in te slaan en we leren je ontdekken hoe je werk tot stand komt en hoe dat bij een ander gaat.

We inspireren je aan het begin van elke les met voorbeeld materiaal. De opdrachten worden individueel en in groepen uitgevoerd. De docent werkt vraaggestuurd met uitdagende opdrachten om je de nieuwe mogelijkheden te laten ervaren. De materialen die je gebruikt in de lessen zijn inbegrepen bij de prijs.


Je hebt les van de volgende docenten: Harm Harms, Eke Krug , Mariet Rankenberg en Marieke Smink. Om de lessen goed op elkaar af te stemmen, zijn er meestal twee docenten aanwezig.


De invulling van de lessen is als volgt:

    1. Wat is eigenlijk textuur en structuur. Hoe herken je het en hoe kun je het gebruiken.

    2.  Structuren met vlakken en lijnen.

    3. Vervorming  en reliëf .

    4. Hoe kom je tot een ontwerp met deze beeldelementen.


Je krijgt elke les huiswerkopdrachten die in de volgende les worden besproken.

De lesdagen zijn van 10 tot half vijf. Om half 10 staat de koffie klaar. De lesdagen zijn 22  Oktober en 5 en 19 November.

Tussen de middag wordt een uitgebreide lunch geserveerd van onze lunchkok Paco.


Voor wie van ver komt en beide modules doet, heeft Hawar en heerlijk appartement te huur en zijn er in Oldeberkoop verschillende andere mogelijkheden om te overnachten. Kijk naar de logeerlijst op onze site!


Share this event

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

We'll take good care of you

Harm schept de soep opThere will always be fresh fruit, water, tea and coffee on the table during our workshops and masterclasses. When lunchtime comes we serve an excellent lunch with soup, bread, salad and products from the area of Oldeberkoop.