Stof verven, bewerken en verwerken

08/22/2022 08:00  to   08/26/2022 07:30

Oldeberkoop, Netherlands

Ticket  Price  Amount

Mixed media, het maken van een paneel
In deze Zomer week werkt u een week lang aan een paneel. Met verf, stof, potloden, was en andere materialen wordt er een paneel opgebouwd. Klein beginnen en uitbouwen, hoe groot wil je het hebben? Lagen met elkaar verbinden, snijden en opnieuw vastmaken, druktechnieken en mixed media. Papier erin verwerken. Niets is te gek. Daarna naaien, borduren, opnieuw verven....

Bouwen, dat is wat we doen. En werken met materialen die je niet zo bekend zijn. Zoeken naar je eigen handtekening. En kijken wat er gebeurt. Doorwerken, de tijd aan jezelf, een week lang, wie wil dat nou niet? 


Materiaalgebruik
Deze workshop is exclusief materialen. Die kunt u zelf meenemen of aanschaffen in onze winkel .

Wij vragen € 25 extra als bijdrage in de kosten van alle materialen en gereedschappen die u in het atelier kunt gebruiken deze week zoals verf, inktense potloden en krijt, lapjes, draadjes, de gelliplate , naai- en punchmachine  en nog veel meer.


Wat is een Zomerweek?
Tijdens een zomerweek wordt les gegeven op maandagmiddag van 14.00 tot 17.00 en de andere dagen van 10.00 tot 13.00. Daarna gaat u lunchen en heeft u de rest van de dag de beschikking om zelf verder te werken in het atelier. U kunt dan de keuken gebruiken en water, koffie en thee zijn in het atelier aanwezig. Maar u kunt ook op pad gaan om de omgeving te ontdekken. Bijvoorbeeld een wandeling in de prachtige parkbossen rond Olderberkoop of fietsen in het Drents/Friese woud. 

Vrijdag aan het eind van de morgen wordt al het werk dat de cursisten gedurende de week gemaakt hebben tentoongesteld en samen met de docent besproken. Zo leert u ook van elkaars werk. Deze dag eindigt rond een uur of 14.00.


Behalve op de maandag wordt er iedere dag om één uur een heerlijke en uitgebreide lunch verzorgt door onze lunchkok Paco.


Share this event

Taking lessons at Hawar

Workshops, Masterclasses and Courses are held in our spacious and well lit workshop, all tools for any textile technique are available and all materials are in store in our shop one level below.
Read more about our lessons  

We'll take good care of you

Harm schept de soep opThere will always be fresh fruit, water, tea and coffee on the table during our workshops and masterclasses. When lunchtime comes we serve an excellent lunch with soup, bread, salad and products from the area of Oldeberkoop.