Cyanotype

10/08/2022 01:00  to   10/08/2022 07:30

Oldeberkoop, Netherlands

Ticket  Price  AmountLeer in één dag heel veel mogelijkheden die de gelliplate biedt.

Een geliplate is een plaat gemaakt van siliconen met een erg gevoelig oppervlak waardoor je er geweldig goed allerlei structuren mee kunt afdrukken.

De geliplate heeft ongekende mogelijkheden. Van het maken van mooie ondergronden om op te borduren, punchen, etc tot het overzetten van afbeeldingen op stof en het maken van interessante composities. Er is heel veel mogelijk. We werken zowel op papier als textiel. 


U leert tijdens deze workshopdag alles over het werken met de gelliplate. U leert hoe u een interessante compositie opbouwt in kleur, vorm en textuur. Hoe afbeeldingen over zijn te brengen via de gelliplate en om verschillende technieken met elkaar te combineren om tot interessante beelden te komen.

In de ochtend staan de verschillende mogelijkheden en technieken centraal en gaat het vooral om het experiment.

Daarnaast wordt u geïnspireerd door de docent en is er ruimte om elkaars experimenten te bekijken en te leren van elkaar.
s Middags gaan we dieper in op de mogelijkheden en brengen we de ervaringen van de ochtend in de praktijk. Er wordt gericht gewerkt aan een aantal oefenwerkstukken. 

De workshop duurt van 10.00-17.00 waardoor U volop tijd heeft om alle mogelijkheden te ontdekken en eigen te maken en is inclusief oefenmateriaal en natuurlijk een heerlijke lunch zoals u dat van Hawar gewend bent. 

Het is mogelijk om voordelig een starterspakket aan te schaffen, bestaande uit een gelliplate, roller en potje verf naar keuze. ( 10 % korting )

Share this event

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

We'll take good care of you

Harm schept de soep opThere will always be fresh fruit, water, tea and coffee on the table during our workshops and masterclasses. When lunchtime comes we serve an excellent lunch with soup, bread, salad and products from the area of Oldeberkoop.