Workshop "Papier en textiel" met Mariet Rankenberg

19-05-2023 01:00  tot   19-05-2023 07:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Workshop Papier en Textiel 19 mei 2023
Inschrijven kan tot: 20-05-2023
€ 110,00 110.0 EUR

Mooi papier veranderen zodat het aanvoelt als stof en daar vervolgens op naaien, borduren etc. 

“Kreukel het papier vele malen opnieuw en zie, je hebt een materiaal, zacht als textiel."Ontdek de mogelijkheden van gekreukeld (zijde)papier: een enkele laag of meerdere lagen, al dan niet met gekleurde lijm op elkaar geplakt, gescheurd of geknipt, weer aan elkaar gezet en verder bewerkt. Een dagje scheuren, kreukelen, proppen, knippen, plakken, naaien, borduren … kortom een dagje spelen met papier als uitgangspunt. 

Deze workshop begint om 10 uur en duurt tot ongeveer 16.00 uur,  inclusief een heerlijke lunch, koffie en thee. Materialen zijn niet bij de prijs inbegrepen, maar wel bij Hawar te koop. Maar natuurlijk mag u ook uw eigen mooie papiertjes, garens en draden meenemen om mee te werken. 


 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.