Verfmasterclass

20-02-2024 04:00  tot   20-02-2024 10:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal
Verfdag met Verfmeester Harm Harms (20 feb 2024)
Inschrijven kan tot: 19-02-2024
€ 150,00 150.0 EUR

Leer in één dag handige en goede methodes om de materialen voor je werk zelf de kleuren te geven waar jij van houdt.

Harm Harms kun je gerust een verfexpert noemen!

Regelmatig doen grote ontwerpers een beroep op zijn kennis, van Alexander van Slobbe tot Iris van Herpen. Harm geniet ervan om z'n kennis te delen en oplossingen te bedenken voor de wensen die ontwerpers hebben.

In de verfmasterclass met Harm kun je leren wat je wilt leren, de wensen, vragen en verfproblemen van de studenten staan centraal en daarom kunnen er ook maar zes mensen deelnemen aan deze masterclass.

Of het nu om het beschilderen van je gordijnen gaat,  het verven van je kledingstoffen of het verven van de wol en zijde voor een groot kunstproject, het is allemaal mogelijk.  

 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.