Haken op gevoel

18-11-2017 04:00  tot   18-11-2017 11:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag AantalEen haakfeestje met Adinda Zoutman

Een heerlijk dagje haken op gevoel met Adinda Zoutman. Deze workshop is exclusief materiaal, maar inclusief een uitgebreide werkbeschrijving van de fameuze stola van Adinda.  Natuurlijk wordt er ook voor koffie en thee en een zeer uitgebreide lunch gezorgd en er zijn prachtige materialen te koop voor dit haakproject in de Hawar-shop maar die mag u ook zelf meenemen.
Adinda leert u hoe u een basissjaal maakt met eenvoudige haaksteken waarop vervolgens naar keuze bloemen en andere gehaakte versieringen worden aangebracht en hoe u al die versieringen maakt, leert Adinda u ook. Iedereen kan met deze kennis een heel persoonlijke sjaal maken. Op deze dag bent u helemaal ondergedompeld in Adinda's world want Adinda neemt allerlei inspirerende haakwerkstukken mee.
Deze workshop is zowel voor beginners als gevorderden.
Alle kennis die u nodig hebt om zo'n prachtige sjaal te maken wordt u aangereikt, maar u zult ook nog veel zelf thuis moeten doen. 

 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.