Developing sketchbooks

03-05-2018 04:00  tot   04-05-2018 11:00

Oldeberkoop, Nederland

Ticket Bedrag Aantal

Maak een boek vol ideeën en leer hoe u dit in uw eigen ontwerp-proces kunt gebruiken om tot prachtige resultaten te komen.

In deze cursus wordt u door Dionne begeleid bij het maken van een(textiel-)schetsboek. Door middel van een serie oefeningen worden verschillende technieken en manieren behandeld voor het ontwikkelen van eigen ideeën waarmee aan het einde van de cursus uw schetsboek gevuld zal zijn.

Onder andere gaan we aan het werk met observatie en intuïtief tekenen, abstractie, uitvergroten en herhaling. Dionne weet de juiste opdrachten aan te reiken om iedereen uit haar comfort-zone te halen en verder te helpen in het eigen ontwerp-proces. Technieken en oefeningen die u natuurlijk altijd weer kunt herhalen bij het ontwerpen en uitvoeren van kunstprojecten in de toekomst.

Beide dagen wordt er van 10 tot 17 uur gewerkt, tussen de middag serveren we een uitgebreide lunch. 

Dionne geeft 6-8 mei ook de masterclass Walk, draw, print, sew

 Deel dit evenement 

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

Er wordt goed voor u gezorgd

Harm schept de soep opTijdens onze lessen staat de hele dag fruit, water, thee en koffie op tafel. Tussen de middag verzorgen we een uitgebreide lunch met soep, brood, streekproducten en salades.