Voorjaar

Er waait een frisse wind bij Hawar

Meinie


Er waait een frisse wind in Oldeberkoop! Sinds kort versterkt Floor de Bruijn het Hawar-team. Opgeleid op de kunstacademie in Arnhem en als ontwerpster bij Humanoid in de afgelopen jaren door de wol geverfd. Nu zet ze zich in voor de voortgang en ontwikkeling van Hawar en daar zijn we ontzettend blij mee.

Floor is helemaal gegrepen door " Natuurlijk verven " en dat ziet u in de nieuwste Vezel maar ook in het Hawar-programma want Floor is niet alleen de docent van een fantastische Zomerweek maar ook van een cursus die in het najaar staat gepland.


Floor loopt mee in de privélessen van Harm, die hij het afgelopen najaar gaf aan Iris van Herpen en dit jaar geeft aan één van onze kunstklas studenten die speciaal daarvoor vanuit Innsbruck naar Oldeberkoop komt. We voelen ons vereerd met zulke studenten.


Het delen van onze kennis, het verder ontwikkelen en het doorgeven aan een nieuwe generatie is waarom we - ondanks onze leeftijd - nog steeds doen wat we doen! Het is voor ons fantastisch dat we heel veel van onze studenten steeds weer mogen ontmoeten. Niet alleen in de lessen maar ook in de winkel, omdat ook daar veel bijzonders te vinden is.


Deel dit bericht:      


Schrijf een reactie

U moet ingelogd zijn om te kunnen reageren.