Van kreukelpapier tot stof

06/17/2023 01:00  to   06/17/2023 07:00

Oldeberkoop, Netherlands

Ticket  Price  Amount
PapierLab
Tickets on sale until: 06/16/2023
€ 125.00 125.0 EUR

Bezig met nieuwe technieken - droogvilten / punchen .

 Van kinds af aan verzamel ik stofjes, bandjes, kralen enz.  Het zal u niet verbazen dat ik nu, 69 jaar oud inmiddels , een enorme voorraad heb waarmee ik me heerlijk kan vermaken! Werken met textiel en papier heeft mijn voorkeur.

Mijn fascinatie voor het punchen begon lang geleden. Destijds bouwde ik poppenhuizen en punchen was een techniek om vloerkleden en kussentjes te maken, met 1 naald welteverstaan.

Door de “Open Stal” dagen kwam ik in aanraking met Hawar. De 3-daagse workshop met Sara Lechner die daar werd gegeven was een schot in de roos. Ik kende  Sara haar werk al, de sprookjesachtige, kleine werken hadden mij betoverd. De dagen waren fascinerend en ik kocht een punchmachine.

In mijn werk als activiteiten therapeut  heb ik veel mensen mogen inspireren tot prachtige werkstukken waar ze veel plezier aan hebben beleefd. Dat ging allemaal met de hand,  heel rustgevend en het gaf onze  patiënten veel voldoening.

De samensmelting van kennis, samenwerken, ervaring en heel veel jaren van alles uitproberen maakt dat ik graag anderen meeneem in de manier van werken die ik hanteer; fantasievol, sprookjesachtig, gedurfd en voor iedereen uitvoerbaar.

Tijdens de PUNCHDAG leg ik een aantal technieken uit en hoop ik dat deelnemers zich uitgenodigd voelen hun eigen interpretatie te geven aan wat ik aanbied en allemaal naar huis gaan met een prachtig en heel eigen wandobject . 


Warm welkom, Anna.

Share this event

Een les volgen bij Hawar

Bij workshops, masterclasses en cursussen wordt er gewerkt in ons ruime en lichte atelier, alles is er mogelijk en alle gereedschappen zijn voorhanden. Daarbij heeft u het uitgebreide assortiment van onze winkel altijd dichtbij.
Lees meer over onze lessen  

We'll take good care of you

Harm schept de soep opThere will always be fresh fruit, water, tea and coffee on the table during our workshops and masterclasses. When lunchtime comes we serve an excellent lunch with soup, bread, salad and products from the area of Oldeberkoop.